Wilt u meer weten over onze carrièremogelijkheden voor tolken en vertalers?

Bent u een ervaren tolk of vertaler, dan bieden we u de mogelijkheid om mee te werken aan interessante projecten, in uw eigen tempo, vanuit uw eigen kantoor thuis en met onze professionele projectmanagers.

Wat zijn de vereisten?

Voor tolken:

TTG zoekt ervaren telefoontolken die op freelancebasis willen werken.

U zult verantwoordelijk zijn voor het op een professionele manier faciliteren van tolksessies en het bieden van een accurate vertaling van de inhoud.

Gezien de gevoelige aard van deze telefoongesprekken moet tijdens het gesprek een hoge mate van integriteit en vertrouwelijkheid worden betracht en gehandhaafd.

Klik hier om uw cv in te dienen

Bent u tolk?

Wilt u ook graag toetreden tot het TTG-team van telefoontolken?


Voor vertalers

TTG is momenteel op zoek naar freelancevertalers voor het vertalen van teksten van BRONTAAL naar DOELTAAL.

U moet moedertaalspreker (van de DOELTAAL) zijn en vloeiend, en vrijwel moedertaalspreker (van de BRONTAAL) zijn. Bovendien moet u blijk geven van professionele taalvaardigheden door het hebben behaald van een hbo-diploma in vertalen of taalkunde of 3 tot 5 jaar vertaalervaring hebben.

Om in aanmerking te komen voor een gespecialiseerd vakgebied moet u beschikken over een hbo-diploma in een bepaald vakgebied, 3-5 jaar werkervaring hebben in een bepaald vakgebied en/of 3-5 jaar aantoonbare vertaalervaring hebben in een bepaald vakgebied.

Klik hier om uw cv in te dienen.

Bent u vertaler?

Wilt u ook graag toetreden tot het TTG-vertalersteam?