TTG biedt haar klanten volledige ondersteuning op het gebied van lokalisatie en techniek. Of het nu gaat om software, gaming, websites, e-learning, online applicaties, helpsystemen, graphics, video of audio: onze lokalisatieafdeling biedt technische ondersteuning en testmogelijkheden van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Helpsystemen

Ons technisch team is gespecialiseerd in de ontwikkeling van klantspecifieke validatietools om het controleproces te automatiseren van vaak voorkomende Help QA-problemen, zoals inconsistente links naar de inhoudsopgave met paginatitels en paragrafen, ontbrekende spaties tussen links, beschadigde HTML-bestanden en nog veel meer.

We compileren, testen en corrigeren bugs in alle soorten helpsystemen, zoals:

We gebruiken een combinatie van branchestandaarden en -tools, zoals:

eLearning Services
Onze teams van deskundigen beheren het gehele proces voor onze klanten en bieden volledige ondersteuning voor lokalisatie voor:

We ondersteunen de meest gebruikte formaten, zoals:

We bieden ook volledige ondersteuning voor de internationalisering van modules of projecten, de vertaling van schermafbeeldingen en animaties, voice-over opnames door professionele meertalige spraaktalenten met audio-synchronisatie die overeenkomt met het origineel, een volledige test en kwaliteitsborging.

Software
TTG biedt volledige technische ondersteuning om alle processen en workflows tussen teams te beheren. En om de hoogste kwalteitstandaarden voor de grafische gebruikersinterface (GUI) en testvertalingen te garanderen, terwijl de kwaliteit van de code gewaarborgd blijft. We werken er hard aan om de termijn die de klanten en hun ontwikkelaars van ons vragen te verkorten door de technische aspecten, de testfases, de bugfixes en regressietesten helemaal tot aan de uiteindelijke goedkeuring te controleren. En onze teams zijn in staat interne bug-databases aan te passen aan de wensen van onze klanten en de allerhoogste kwaliteit te garanderen.

Graphics
Onze teams respecteren alle richtlijnen op het gebied van grafische normen. We bieden ondersteuning op het gebied van beeldschermresoluties, afmetingen van de dialoogvensters van de applicatie, dpi, grafische formaten en nog veel meer.

Films en ondertiteling
TTG kan video’s snel en efficiënt renderen, zodat er meer tijd overblijft voor testen en bewerken. Ons lokalisatieteam biedt ondertitelingsdiensten, waarbij we ondertitels in de film kunnen insluiten of extern met behulp van een SRT-bestand. We bieden ook transcriptiediensten ter ondersteuning en voor het maken van nieuwe ondertitels voor Engelstalige films.

Audio-postproductie
Naast volledige lokalisatie bieden onze teams ook complete audio-postproductiediensten, zoals: