globe-transparent

MARKTOPLOSSINGEN

Marktoplossingen

Stelt u zich eens voor dat u een technische samenvatting over softwareontwikkelingscode leest en dat er van u verwacht wordt dat u alles tot in de puntjes begrijpt?
Als u geen professionele softwareontwikkelaar bent dan lijkt deze tekst voor u hoogstwaarschijnlijk geschreven in een vreemde taal! Dat is precies de reden waarom TTG van mening is dat gespecialiseerde onderwerpen en branches thuishoren in handen van vakdeskundigen die een vertaling van zeer hoge kwaliteit kunnen leveren vanuit hun professionele ervaring.

Als u het onderwerp niet begrijpt, dan kunt u het ook niet vertalen!

Onze teams van taalkundigen bestaan uit moedertaalsprekers en vakdeskundigen met een ruime ervaring op het gebied van vertaling en lokalisatie.

TTG levert vertalingen van zeer hoge kwaliteit aan haar klanten met diepgaande kennis van de unieke nuances en vakspecifieke terminologie van elke branche en elk onderwerp. Onze teams zijn ook gespecialiseerd in lokalisatie. Dit is een gespecialiseerd proces dat verder gaat dan vertalen alleen om ervoor te zorgen dat alle boodschappen op het gebied van de respectievelijke cultuur correct worden weergegeven en dat de beoogde doelgroep wordt bereikt.

Onze lokalisatiespecialisten behandelen ook nog andere elementen die belangrijk zijn om de boodschap op de juiste manier over te brengen, zoals:

Dankzij onze vakkundige teams kan TTG voldoen aan uw behoeften op het gebied van  vertaling en lokalisatie in uw vakgebied en uw bedrijfstak, rekening houdend met alle culturele aspecten van een wereldwijd publiek!