Vertaaldiensten Engels naar Chinees

Chinees is de meest gebruikte taal in de wereld en wordt door bijna 20% van de totale wereldbevolking gesproken. De meest bekende varianten van het Chinees zijn het Mandarijn en het Kantonees, met zeven grote dialectgroepen, waaronder: Mandarijn, Yue (Kantonees), Xiang (Hunanees), Min, Gan, Wu en Kejia of Hakka. Chinees wordt geschreven in twee verschillende karaktersets, traditioneel en vereenvoudigd. Vereenvoudigd Chinees is het meest gebruikte schrijfsysteem op het vasteland van China en in Singapore, terwijl in Hongkong, Taiwan en Macau nog traditionele karakters worden gebruikt.

Om onze klanten Chinese vertalingen van de hoogste kwaliteit te kunnen bieden, bestaat ons team uit deskundigen in zowel het vereenvoudigde als het traditionele schrijfsysteem, en uit specialisten binnen de zeven belangrijkste dialectgroepen.

Onze teams van taalkundigen bestaan uit deskundige moedertaalsprekers met vele jaren professionele vertaalervaring. Alle vertalingen worden conform de ISO 17100:2015 kwaliteitsnorm uitgevoerd. Voor projecten die een gespecialiseerde kennis vereisen doet TTG een beroep op haar team van specialisten die uiterst deskundig zijn in uiteenlopende gebieden, branches en domeinen.

Onze teams zijn gespecialiseerd in (maar niet beperkt tot) de volgende domeinen:

Onze teams werken met (maar niet beperkt tot) de volgende documenten:

Juridische documenten:

Technische documenten:

Media- en entertainmentdocumenten