Vertaaldiensten Engels naar Frans

Frans is een wereldtaal die wereldwijd door meer dan 220 miljoen personen wordt gesproken en is een van de werktalen van de Verenigde Naties, evenals van vele andere internationale coöperatieve organisaties. De belangrijkste dialecten van het Frans worden gesproken in de volgende zeven landen:

Frans is de officiële taal in Quebec, Canada. Voor ongeveer 7,3 miljoen Canadezen is Canadees-Frans de moedertaal. Canadees-Frans is erkend als een unieke taal in de vertaalwereld. Er zijn belangrijke verschillen met Europees-Frans, zoals:

Onze Franse teams bestaan uit deskundige moedertaalsprekers met vele jaren professionele vertaalervaring. Alle vertalingen worden conform de ISO 17100:2015 kwaliteitsnorm uitgevoerd. De teams van TTG bestaan niet alleen uit deskundige moedertaalsprekers per variant, zoals Europees-Franse taalkundigen en Canadees-Franse taalkundigen, maar ook uit deskundige moedertaalsprekers van de andere belangrijkste dialecten. Voor projecten die een gespecialiseerde kennis vereisen doet TTG een beroep op haar team van specialisten die uiterst deskundig zijn in uiteenlopende gebieden, branches en domeinen.

Onze teams zijn gespecialiseerd in (maar niet beperkt tot) de volgende domeinen:

Onze teams werken met (maar niet beperkt tot) de volgende documenten:

Juridische documenten:

Technische documenten:

Media- en entertainmentdocumenten: