Vertaaldiensten Engels naar Portugees

Tegenwoordig is Portugees de zesde meest gesproken taal met meer dan 215 miljoen moedertaalsprekers. Portugees is de meest gesproken taal in Zuid-Amerika en de tweede meest gesproken taal in Latijns-Amerika. Portugees is de officiële taal van Portugal, Angola, Brazilië, Kaapverdië, Oost-Timor, Guinee-Bissau, Macau, Mozambique, Sao Tomé en Príncipe.

Slechts 5% van de mensen die Portugees spreken, woont in Portugal. De meesten wonen in Brazilië. In de stad São Paulo, Brazilië wonen de meeste Portugeessprekende mensen van de hele wereld. Braziliaans-Portugees is heel anders dan Europees-Portugees. Zo kennen ze een verschillende spelling en grammatica, een ander gebruik van informele en formele stijl en verschillen in vocabulaire en accenten.

Zowel onze Portugese en Portugees-Braziliaanse teams bestaan uit deskundige moedertaalsprekers met vele jaren professionele vertaalervaring. Alle vertalingen worden conform de ISO 17100:2015 kwaliteitsnorm uitgevoerd.  Voor projecten die een gespecialiseerde kennis vereisen doet TTG een beroep op haar team van specialisten die uiterst deskundig zijn in uiteenlopende gebieden, branches en domeinen.

Onze teams zijn gespecialiseerd in (maar niet beperkt tot) de volgende domeinen:

Onze teams werken met (maar niet beperkt tot) de volgende documenten:

Juridische documenten:

Technische documenten:

Media- en entertainmentdocumenten: